Infinity Cabal
Welcome To InfinityStar Cabal Forum !
Register & Enjoy.



 

Share|

[Application]Elixir

View previous topic View next topic Go down
AuthorMessage
tomitza10

Member
Rank: Member
Mesaje : 1
Data de inscriere : 2012-09-13
PostSubject: [Application]Elixir Thu Sep 13, 2012 3:19 pm

Title of the Post: [Ga]Application
Character Name: Elixir
Character Gender: Male
Character Class: Force Shielder


1. How long have you been playing cabal online?
Answer:I started to play cabal 3 years ago cabal!!!


2. There are six different classes or character in the game. What are their characteristics and specialties?
Answer:I played all characters but the one who's atracting me the most is WA

3. There are six common dungeons in the game namely Lake in the Dusk, Ruina Station, Tower of Dead B1f, Volcanic Citadel, Tower of Dead B2f, and Forgotten Temple B1f. What are the requirements in order for a character to enter into these six different worlds?
Answer:
Lake in dusk - map part entry
Ruina station - Rs entry
Tower of Undead B1f - Epaulet of Dead B1f entry
Volcanic Citadel - Seal of Darkness entry
Tower of the Dead B2f -Epaulet of Dead B2f entry
Forgotten temple B1f - ft b1f entry
4. Site one of the technical problems in the game. How will you manage such problem if someone is asking you?
Answer:First time ) will ask admins what happened and after ) will calm down pepople

5. Differentiate Spam from Scam. Site some examples.
Answer:reapeating something/replaying in a topic example in forum that games with words etc...And Scam is when someone steal anything from another player

6. In a given situation when no staff members are online, and you noticed an abusive player PK’ing your character or other players with no reason, what will you do?
Answer:I would give advise the pked player to go in town? and make a video to be sure that the guy will be warned


7. Why do you want to be a GA?
Answer:To help the server gms and admins to raise the comunity popularity

8.Why should we hire you? What are your potentials for being a GA?
Answer:) have much experience on this post ) was Ga and Gm On server like LegendCabal and much others

9. If you have given a chance to do your job as GA, what can you do or contribute to our server?
Answer:Help Players and raport bugs

Your Real Name:Panoiu Toma Valentin
Age:17
Gender:Male
Location:Bucuresti Romania
Back to top Go down
View user profile
PukyZ
avatar

[Cabal]GA/tGA
Rank: [Cabal]GA/tGA
Mesaje : 38
Data de inscriere : 2012-09-13
Varsta : 23
Localizare : Romania - Sibiu
Stare de spirit : Chilled
PostSubject: Re: [Application]Elixir Thu Sep 13, 2012 10:48 pm

good luck
Back to top Go down
View user profile http://infinitystar.no-ip.org/
FeNoMeN

Graphic Designer
Rank: Graphic Designer
Mesaje : 20
Data de inscriere : 2012-09-13
PostSubject: answer Thu Sep 13, 2012 11:51 pm

what is this answer ? Smile))
Back to top Go down
View user profile
Nadiell
avatar

Site Admin
Rank: Site Admin
Mesaje : 40
Data de inscriere : 2012-09-13
Varsta : 22
Localizare : Romania
Stare de spirit : Busy
PostSubject: approved Fri Sep 14, 2012 12:59 am

Welcome In Team,

-Approved For A Trial Game Advisor Period(2Weks)
-[]Samy[]
Back to top Go down
View user profile http://www.infinitycabal.com
Sponsored content

Rank:
PostSubject: Re: [Application]Elixir

Back to top Go down

[Application]Elixir

View previous topic View next topic Back to top

Similar topics

-
t Viewing application/x-chess-pgn MIME on Android
t JOB APPLICATION!! Group: Reporter
t JOB APPLICATION!! Group: CB Mod
t Sale/Lotto/Coupon Alert Thread
t MM app store rating
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Infinity Cabal :: InfinityStar - Cabal Online :: [GA] Applications :: Approved Application-
Social Media Buttons