Infinity Cabal
Welcome To InfinityStar Cabal Forum !
Register & Enjoy.



 

Share|

Pain GA application

View previous topic View next topic Go down
AuthorMessage
itzmenxo
avatar

[Cabal]GA/tGA
Rank: [Cabal]GA/tGA
Mesaje : 7
Data de inscriere : 2012-09-14
PostSubject: Pain GA application Fri Sep 14, 2012 5:24 am

Title of the Post: Pain GA application
Character Name: Pain
Character Gender: Male
Character Class: Force Archer
Answer the following question with the utmost of your understanding. Impress us with your answers. Indicate your answer after each question.
I've Been playing cabal for almost 5 years. I enjoyed playing CabalPH since 2007 and i found new friends with this game thats why i love playing this game,
1. How long have you been playing cabal online?
Answer: I've Been playing cabal for almost 5 years. I enjoyed playing CabalPH since 2007 and i found new friends with this game thats why i love playing this game,


2. There are six different classes or character in the game. What are their characteristics and specialties?
Answer:Warrior: specialties is he has strong skill and good in GvG because of her Bm2
ForceAcher: specialties good farming skill and fast casting of skills
ForceShielder: specialties is her defense because of her AOD and SS (Art of defense and Shadow Shield)
Wizard: specialties of wizard is they have awesome Buffs and Fast casting skill but this class is not good in pvp
ForceBlader: specialties this class is very strong because they have de buffs like Mana Freeze .
Blader ;specialties Good in Pvp Pvm and this is pure damage class

3. There are six common dungeons in the game namely Lake in the Dusk, Ruina Station, Tower of Dead B1f, Volcanic Citadel, Tower of Dead B2f, and Forgotten Temple B1f. What are the requirements in order for a character to enter into these six different worlds?
Answer:Lake in Dusk- lvl 65
Ruina Station- lvl 75
Tower of Dead B1f- lvl 95
Volcanic Citadel- lvl 105
Tower of Dead B2f- lvl 105
Forgotten Temple B1f-lvl 115


4. Site one of the technical problems in the game. How will you manage such problem if someone is asking you?
Answer: If have problems and i know how to teach them how to fix that i will tell how to fix that and if no i will contact Admin or any co staffs ,

5. Differentiate Spam from Scam. Site some examples.
Answer: Spam is Posting same topic again and again .
Scam is when other player steal your item without any permission.

6. In a given situation when no staff members are online, and you noticed an abusive player PK’ing your character or other players with no reason, what will you do?
Answer: i would definitely ignore them but if they not stop pk'yin other char without any reason there's a SS (screenshot) to report them

7. Why do you want to be a GA?
Answer: if i will given a chance to be GA (GameAdvisor) i will do my best for the community and players to meet their needs. i know that i will be a great contribution to the team.

8.Why should we hire you? What are your potentials for being a GA?
Answer: Because i want to help other player who need my help and i am a good and wise player

9. If you have given a chance to do your job as GA, what can you do or contribute to our server?
Answer:i know in fact that i can be big help to those players who need my concern in the game and i am former GA in other server .

Your Real Name: renzo de guzman
Age:16
Gender: male
Location: Philippines
Back to top Go down
View user profile
Nadiell
avatar

Site Admin
Rank: Site Admin
Mesaje : 40
Data de inscriere : 2012-09-13
Varsta : 22
Localizare : Romania
Stare de spirit : Busy
PostSubject: Re: Pain GA application Fri Sep 14, 2012 5:27 am

AS InfinityStar Staff Says " Recruts PHP/US GAs)

-Approved,
-welcome in team

_________________InfinityStar Signature_________________

ISComunity
Back to top Go down
View user profile http://www.infinitycabal.com
Snow
avatar

Site Admin
Rank: Site Admin
Mesaje : 29
Data de inscriere : 2012-09-13
Varsta : 28
Localizare : Philippines
PostSubject: Re: Pain GA application Fri Sep 14, 2012 8:17 am

Grats !! qwlcome to IScabal Team

_________________InfinityStar Signature_________________

ISComunity
Back to top Go down
View user profile http://cabalinfinity.com/.
zDutzy666™
avatar

Site Admin
Rank: Site Admin
Mesaje : 31
Data de inscriere : 2012-09-13
Localizare : Forum
Stare de spirit : Happy
PostSubject: Re: Pain GA application Fri Sep 14, 2012 8:19 am

Well.. Welcome in our community !

T.c
Back to top Go down
View user profile http://infinitycabal.wikiforum.ro
Sponsored content

Rank:
PostSubject: Re: Pain GA application

Back to top Go down

Pain GA application

View previous topic View next topic Back to top

Similar topics

-
t Viewing application/x-chess-pgn MIME on Android
t JOB APPLICATION!! Group: Reporter
t JOB APPLICATION!! Group: CB Mod
t MM app store rating
t Dark Knight (Chess application) based on Stockfish
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Infinity Cabal :: InfinityStar - Cabal Online :: [GA] Applications :: Approved Application-
Social Media Buttons