Infinity Cabal
Welcome To InfinityStar Cabal Forum !
Register & Enjoy.



 

Share|

ithan [GA] Application

View previous topic View next topic Go down
AuthorMessage
ithan
avatar

[Cabal]GA/tGA
Rank: [Cabal]GA/tGA
Mesaje : 2
Data de inscriere : 2012-09-15
Varsta : 25
Stare de spirit : bUsy
PostSubject: ithan [GA] Application Tue Sep 18, 2012 6:11 pm

title of the Post: GA Application
Character Name: ithan
Character Gender: Male
Character Class: Blader

Answer the following question with the utmost of your understanding. Impress us with your answers. Indicate your answer after each question.

1. How long have you been playing cabal online?
Answer: i started playing for about four years ago.

2. There are six different classes or character in the game. What are their characteristics and specialties?
Answer: Warrior:However experienced warriors are said to be able to awaken their latent abilities by using force to become berserker warriors and summon Astral Weapons by experiencing a spiritual awakening in force.Blader:is focused on maximizing physical abilities by using force, and they prioritize dazzling technique and speed over destructive power.Force Shielder:which means that they are incapable of doing long-range attacks.Force Blader:They were also unable to perform support magic spells.Force Archer:which minimizes the risk of power decrease when using long-range force and improves force control and attack speed at the same time. Later, Wizard:which means that Wizards can be equipped with an orb in both hands to double their power. It also leads them to be able to cast multiple magic spells at the same time.

3. There are six common dungeons in the game namely Lake in the Dusk, Ruina Station, Tower of Dead B1f, Volcanic Citadel, Tower of Dead B2f, and Forgotten Temple B1f. What are the requirements in order for a character to enter into these six different worlds?
Answer: :Lake in the Dusk- lvl 65
Ruina Station- lvl 75
Tower of Dead B1f- lvl 95
Volcanic Citadel- lvl 105
Tower of Dead B2f- lvl 105
Forgotten Temple B1f-lvl 115

4. Site one of the technical problems in the game. How will you manage such problem if someone is asking you?
Answer: Among the common in-game problem is systems bugs. In order to address the said problem i would tell the player that i would inform the staffs so that appropriate action is undertaken to fix the problem and prevent its re-occurence.

5. Differentiate Spam from Scam. Site some examples.
Answer: Spams are repeated message similar to flooding, while scam is an act of fraud that may include in-game items or alz taken away without the consent of the victim.

6. In a given situation when no staff members are online, and you noticed an abusive player PK’ing your character or other players with no reason, what will you do?
Answer: First i will advice him that their is no good from what he is doing, and off course i would take appropriate action like informing any game staff when they are available so that the same incident wont happen again.

7. Why do you want to be a GA?
Answer: So that i can serve the Cabal Community, in every possible way i can. Also, i want to help beginners to adjust and provide them knowledge regarding game proper.

8.Why should we hire you? What are your potentials for being a GA?
Answer: have a lot of experience of this game. i always told to my friends to have a good sports

9. If you have given a chance to do your job as GA, what can you do or contribute to our server?
Answer: First, I can help promote the game, support other players in providing them with necessary information about the game, help players in their dungeons and quest and as a catalyst for the betterment of the game and the server.

Your Real Name: aries oxillo
Age: 19
Gender: Male
Location: Philippines
Back to top Go down
View user profile
PukyZ
avatar

[Cabal]GA/tGA
Rank: [Cabal]GA/tGA
Mesaje : 38
Data de inscriere : 2012-09-13
Varsta : 23
Localizare : Romania - Sibiu
Stare de spirit : Chilled
PostSubject: Re: ithan [GA] Application Tue Sep 18, 2012 10:58 pm

Good luck

_________________InfinityStar Signature_________________

ISComunity
Back to top Go down
View user profile http://infinitystar.no-ip.org/
ithan
avatar

[Cabal]GA/tGA
Rank: [Cabal]GA/tGA
Mesaje : 2
Data de inscriere : 2012-09-15
Varsta : 25
Stare de spirit : bUsy
PostSubject: Re: ithan [GA] Application Tue Sep 18, 2012 11:23 pm

...Tnx [GA]pUkyZ
Back to top Go down
View user profile
NightSouL
avatar

[Cabal]GA/tGA
Rank: [Cabal]GA/tGA
Mesaje : 34
Data de inscriere : 2012-09-13
Varsta : 23
Localizare : Romania, Fagaras
Stare de spirit : Happy
PostSubject: Re: ithan [GA] Application Wed Sep 19, 2012 2:23 am

+1 ^^ i like that you are an active player Wink

_________________InfinityStar Signature_________________

ISComunity

If you respect me, I will respect You! Cool Cool
Back to top Go down
View user profile http://infinitystar.no-ip.org/
Nadiell
avatar

Site Admin
Rank: Site Admin
Mesaje : 40
Data de inscriere : 2012-09-13
Varsta : 22
Localizare : Romania
Stare de spirit : Busy
PostSubject: Re: ithan [GA] Application Wed Sep 19, 2012 2:26 am

yea i like that to and i like your english skills,approved

-Welcome in team and read ga rules and regulation,thank you

_________________InfinityStar Signature_________________

ISComunity
Back to top Go down
View user profile http://www.infinitycabal.com
Sponsored content

Rank:
PostSubject: Re: ithan [GA] Application

Back to top Go down

ithan [GA] Application

View previous topic View next topic Back to top

Similar topics

-
t Viewing application/x-chess-pgn MIME on Android
t JOB APPLICATION!! Group: Reporter
t JOB APPLICATION!! Group: CB Mod
t MM app store rating
t Dark Knight (Chess application) based on Stockfish
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Infinity Cabal :: InfinityStar - Cabal Online :: [GA] Applications :: Approved Application-
Social Media Buttons