Infinity Cabal
Welcome To InfinityStar Cabal Forum !
Register & Enjoy.



 

Share|

GA Application

View previous topic View next topic Go down
AuthorMessage
wickedcrotz
avatar

Member
Rank: Member
Mesaje : 4
Data de inscriere : 2012-09-17
Varsta : 31
PostSubject: GA Application Tue Sep 18, 2012 6:18 pm

Title of the Post: Zyke GA Application
Character Name: Zyke
Character Gender: Male
Character Class: Force Shielder

Answer the following question with the utmost of your understanding. Impress us with your answers. Indicate your answer after each question.

1. How long have you been playing cabal online?
Answer:
more or less 6 years
2. There are six different classes or character in the game. What are their characteristics and specialties?
Answer:
Warrior- huge life & strenght, good in PVP
Blader- fast killer, bm2 is great in hunting, GVG & TG
Force Shielder- specialties in trans buffs such as aod, a tanker, strong skills but long time casting
Force Blader-specialties in debuffs, good in PVP,
Force Archer- a great bm2 w/ is good in TG & GVG, also good in pvp w/ the critical shot :p
Wizard- specialties in bm2 w/ dual caster and good also in GVG & TG, also helps PT to regen SP, not really good in PVP unless w/ SI
3. There are six common dungeons in the game namely Lake in the Dusk, Ruina Station, Tower of Dead B1f, Volcanic Citadel, Tower of Dead B2f, and Forgotten Temple B1f. What are the requirements in order for a character to enter into these six different worlds?
Answer:
Lake in the dust-Map Part
Ruina Station-Ruina Station Master card
Tower of Dead B1f-Epaulet of dead b1f
Volcanic Cidatel- seal of darkness
Tower of Dead B2f- epaulet of dead b2f
Forgotten Temple B1f- FT muster card


4. Site one of the technical problems in the game. How will you manage such problem if someone is asking you?
Answer:
Bug, i will tell them that its normal in game and staffs are always workin on it, and they shud not worry coz its normal and i will tell them to wait and have patience
5. Differentiate Spam from Scam. Site some examples.
Answer:
spam is a massage repeatedly delivered over and over and usually non sence while scam in an act of abusing other players such as scamming items, for ex. someone borrow items and he didnt return it
6. In a given situation when no staff members are online, and you noticed an abusive player PK’ing your character or other players with no reason, what will you do?
Answer:
well, all servers have PK. ex. im being PKed,first i will tell to PKer to stop or else i will fight back then Razz, or i may go to different spot to avoid flaming issue.
7. Why do you want to be a GA?
Answer:
i want to help in this community to grow and to help newbies in needs
8.Why should we hire you? What are your potentials for being a GA?
Answer:
i've been an ex GA in other servers, and w/ my knowledge in game, i can help player & mates especially staffs & i'm helpful in many ways
9. If you have given a chance to do your job as GA, what can you do or contribute to our server?
Answer:
well, i can help this server according to my knowledge, help my teams in different matters, help players w/ problems regarding in game & especially i will serve this community w/ Infinity cheers
Your Real Name:Rob Merano
Age:25
Gender:
Location: Male
Back to top Go down
View user profile
PukyZ
avatar

[Cabal]GA/tGA
Rank: [Cabal]GA/tGA
Mesaje : 38
Data de inscriere : 2012-09-13
Varsta : 23
Localizare : Romania - Sibiu
Stare de spirit : Chilled
PostSubject: Re: GA Application Tue Sep 18, 2012 10:58 pm

good luck

_________________InfinityStar Signature_________________

ISComunity
Back to top Go down
View user profile http://infinitystar.no-ip.org/
zDutzy666™
avatar

Site Admin
Rank: Site Admin
Mesaje : 31
Data de inscriere : 2012-09-13
Localizare : Forum
Stare de spirit : Happy
PostSubject: Re: GA Application Wed Sep 19, 2012 12:55 am

- 1
Back to top Go down
View user profile http://infinitycabal.wikiforum.ro
NightSouL
avatar

[Cabal]GA/tGA
Rank: [Cabal]GA/tGA
Mesaje : 34
Data de inscriere : 2012-09-13
Varsta : 23
Localizare : Romania, Fagaras
Stare de spirit : Happy
PostSubject: Re: GA Application Wed Sep 19, 2012 2:22 am

-1, i', sorry

_________________InfinityStar Signature_________________

ISComunity

If you respect me, I will respect You! Cool Cool
Back to top Go down
View user profile http://infinitystar.no-ip.org/
Nadiell
avatar

Site Admin
Rank: Site Admin
Mesaje : 40
Data de inscriere : 2012-09-13
Varsta : 22
Localizare : Romania
Stare de spirit : Busy
PostSubject: Re: GA Application Wed Sep 19, 2012 2:31 am

denied

_________________InfinityStar Signature_________________

ISComunity
Back to top Go down
View user profile http://www.infinitycabal.com
Sponsored content

Rank:
PostSubject: Re: GA Application

Back to top Go down

GA Application

View previous topic View next topic Back to top

Similar topics

-
t Viewing application/x-chess-pgn MIME on Android
t JOB APPLICATION!! Group: Reporter
t JOB APPLICATION!! Group: CB Mod
t MM app store rating
t Dark Knight (Chess application) based on Stockfish
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Infinity Cabal :: InfinityStar - Cabal Online :: [GA] Applications :: Denied Application-
Social Media Buttons